Παράταση δήλωσης μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2023-24

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Νοεμβρίου

Η γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ανακοινώνει ότι οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024 θα παραταθούν από τη Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023.

Οι δηλώσεις μαθημάτων πραγματοποιούνται στο πληροφοριακό σύστημα Universis (https://unistudent.uop.gr/). Οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής των δηλώσεων μαθημάτων, και αναλυτική περιγραφή των απαιτούμενων βημάτων, είναι διαθέσιμες στο εγχειρίδιο του συστήματος.

Η δήλωση μαθημάτων είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτως έτους σπουδών και πραγματοποιείται ΜΟΝΟΝ εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος.

Οι προϋποθέσεις δήλωσης μαθημάτων περιγράφονται στην ενότητα 3.4 του Οδηγού Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος. Επιπρόσθετα, επισημαίνεται ότι οι μονάδες ECTS των μαθημάτων «Πτυχιακή εργασία Ι», «Πτυχιακή εργασία ΙΙ» και «Πρακτική άσκηση» δεν προσμετρώνται στο όριο των 49 μονάδων ECTS ανά εξάμηνο.

Με την οριστική υποβολή της δήλωσης μαθημάτων, παρακαλούνται οι φοιτητές όπως κρατήσουν screenshot ως αποδεικτικό της ορθής υποβολής της Δήλωσής τους.

Τέλος, σημειώνεται ότι οι δηλώσεις μαθημάτων πρέπει να συμφωνούν με τις δηλώσεις συγγραμμάτων που θα πραγματοποιηθούν στον ΕΥΔΟΞΟ.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος