Workshop στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων “EternalBlue: Τα μυστικά της Κυβερνοασφάλειας”

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Απριλίου

Το Σάββατο 20 Απριλίου στις 15:00-15:50 στον χώρο του Innovathens, στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων, θα πραγματοποιηθεί το workshop με τίτλο "EternalBlue: Τα μυστικά της Κυβερνοασφάλειας" στο πλαίσιο του Athens Science Festival.

Η παρουσίαση θα γίνει από τους φοιτητές Ντούρο Κωνσταντίνο και Λεώνη Παναγιώτη του Εργαστηρίου Κρυπτογραφίας και Ασφάλειας του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, που συμμετέχουν υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Υπάρχει περιορισμός θέσεων για την παρακολούθηση της συγκεκριμένης δράσης και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά με το workshop: Θα πραγματοποιηθεί μια βαθυστόχαστη εξερεύνηση στην περίφημη εκμετάλλευση του EternalBlue. Οι συμμετέχοντες θα εξετάσουν τις λεπτομέρειες της ευπάθειας, κατανοώντας πώς λειτουργεί, το πιθανό της αντίκτυπο, και κυρίως, στρατηγικές για τη μείωση και πρόληψή της. Μέσω πρακτικών επιδείξεων και ειδικών αναλύσεων, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια σφαιρική κατανόηση του EternalBlue, θα μάθουν πρακτικές μεθόδους για να αμυνθούν ενάντια σε αυτό, και θα εξερευνήσουν την ιστορική του σημασία στον τομέα της κυβερνοασφάλειας. Ελάτε να ξετυλίξουμε τα μυστήρια του EternalBlue και να ενισχύσουμε τις αμυντικές σας ικανότητες ενάντια στις εξελισσόμενες κυβερνοαπειλές.

Σχετικά με το φεστιβάλ: Περισσότερες λεπτομέρειες θα βρείτε στον επίσημο ιστότοπο. Η προμήθεια των ημερήσιων εισιτηρίων εισόδου γίνεται και ηλεκτρονικά.

Image