Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για το Π.Μ.Σ. «Επιστήμη υπολογιστών» για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Ιουνίου
Image
mcs-cs-call-2024

 

Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προτίθεται να λειτουργήσει για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στην Επιστήμη Υπολογιστών, το οποίο θα απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) στο πεδίο της Επιστήμης Υπολογιστών.

Το Π.Μ.Σ. απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να εξειδικευθούν σε συγκεκριμένα ερευνητικά θέματα αιχμής και να θέσουν τις βάσεις για την περαιτέρω ερευνητική τους ενασχόληση με την επιστήμη των υπολογιστών.

Για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 στο συγκεκριμένο Π.Μ.Σ. θα γίνουν δεκτοί συνολικά κατά μέγιστο αριθμό τριάντα πέντε (35) μεταπτυχιακοί φοιτητές. Στο Π.Μ.Σ. γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι κάτοχοι τίτλου του πρώτου κύκλου σπουδών ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής με ουσιώδη συνάφεια αντικειμένου προς το αντικείμενο του Π.Μ.Σ. καθώς και πτυχιούχοι άλλων επιστημών, με τις οποίες αναπτύσσεται διεθνώς διεπιστημονική έρευνα που περιλαμβάνει την επιστήμη των υπολογιστών.

Οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2024 ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης https://apply-comp.uop.gr/

Πληροφορίες σχετικά με τις αιτήσεις δίδονται από τη γραμματέα του Π.Μ.Σ. κα. Αφροδίτη Τσαφαρά, τηλ. 6982 885541, e-mail: cstpms-secr@uop.gr.

Περισσότερες πληροφορίες: https://cs-msc.uop.gr/call-2024