Προκήρυξη εκλογών διευθυντών εργαστηρίων του Τμήματος

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Φεβρουαρίου

Προκήρυξη εκλογής διευθυντών των εργαστηρίων του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 29 του Ν.4485/2017(ΦΕΚ 114/04-08-2017, τ.Α’), προκηρύσσουμε την εκλογή διευθυντή των παρακάτω εργαστηρίων του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για τριετή θητεία:

  •     Εργαστήριο Ασύρματων και Κινητών Επικοινωνιών.
  •     Εργαστήριο Επεξεργασίας Σήματος και Εικόνας.
  •     Εργαστήριο Επικοινωνίας Ανθρώπου -Μηχανής και Εικονικής Πραγματικότητας.
  •     Εργαστήριο Σχεδίασης και Ανάπτυξης Δικτύων και Συστημάτων Οπτικών Ινών.
  •     Εργαστήριο Δικτύων Επικοινωνιών και Δικτυακών Εφαρμογών.
  •     Εργαστήριο Υπολογιστικών Συστημάτων.

Η εκλογή θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00 π.μ. κατά τη διεξαγωγή της 9ης Συνέλευσης  του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού κτιρίου του τμήματος(διεύθυνση ακαδημαϊκού ΓΚ Βλάχου).
Το εκλεκτορικό σώμα για την εκλογή των διευθυντών των εργαστηρίων απαρτίζεται από τα μέλη Δ.Ε.Π. που μετέχουν στη Συνέλευση του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών.
Υποψηφιότητες υποβάλλονται στη γραμματεία του τμήματος από τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ. έως και την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 10:00 π.μ.
Αιτήσεις μπορούν να υποβάλουν μέλη Δ.Ε.Π. αντίστοιχου γνωστικού αντικειμένου με αυτό του εργαστηρίου, ενώ δεν μπορούν να είναι υποψήφιοι και να εκλεγούν όσοι αποχωρούν, λόγω του ανώτατου ορίου ηλικίας κατά τη διάρκεια της ως άνω προκηρυσσόμενης θέσης. Η ιδιότητα του Διευθυντή δεν είναι ασυμβίβαστη με την ιδιότητα μονοπρόσωπου οργάνου ή μέλους συλλογικού οργάνου Α.Ε.Ι.

Ο πρόεδρος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Αναπληρωτής Καθηγητής Δημήτριος Βλάχος

(Ανακοίνωση σε PDF)