Προκήρυξη διενέργειας εκλογών για την ανάδειξη Διευθυντών του Εργαστηρίου Δικτύων Επικοινωνιών και Εφαρμογών του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Φεβρουαρίου

Στην Τρίπολη, σήμερα, την 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα, ο πρόεδρος του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, αναπληρωτής καθηγητής Χρήστος Τρυφωνόπουλος εξέτασε τις παρακάτω αιτήσεις των ενδιαφερομένων για την πλήρωση θέσεων διευθυντών εργαστηρίων του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σύμφωνα με την υπ΄αριθμ. πρωτ. 357/20-01-2022 προκήρυξη:

1.    κ. Ν. Τσελίκα: αίτηση υπ΄αριθμ. πρωτ. 411/01-02-22 για τη θέση του Διευθυντή του Εργαστηρίου Δικτύων Επικοινωνιών και Δικτυακών Εφαρμογών.

Η ψηφοφορία διεξάγεται ηλεκτρονικά (άρθ. 1 και 2 της Κ.Υ.Α. 2481/2020) και σύμφωνα με την παρ. 2, του αρθ. 29 του Ν. 4485/2017, είναι άμεση και μυστική.
Διευθυντής εκλέγεται ο υποψήφιος που συγκεντρώνει την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψήφων. Αν κανένας υποψήφιος δεν συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία, η ψηφοφορία επαναλαμβάνεται την ίδια ημέρα μεταξύ των δύο (2) πρώτων σε ψήφους υποψηφίων, οπότε και εκλέγεται ο υποψήφιος που συγκεντρώνει τις περισσότερες ψήφους. Σε περίπτωση ισοψηφίας διενεργείται κλήρωση από τον επικεφαλής της οικείας ακαδημαϊκής μονάδας παρουσία των ισοψηφησάντων. Για την εκλογή ή την κλήρωση συντάσσεται σχετικό πρακτικό και εκδίδεται σχετική διαπιστωτική πράξη από τον Πρύτανη που δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Μέχρι την εκλογή και την ανάληψη καθηκόντων των νέων Διευθυντών εξακολουθούν να ασκούν τα καθήκοντά τους οι έως τότε διευθυντές ακόμη και αν έχει λήξει η θητεία τους.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν ηλεκτρονικά στις 18-02-2022, ημέρα Παρασκευή, από ώρα 08:00 έως 12:00.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος του τμήματος
Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
 
Αναπληρωτής Καθηγητής Χρήστος Τρυφωνόπουλος

 

(Πρακτικό ανακήρυξης σε μορφή pdf)