Πρόγραμμα και οδηγίες για τις κατατακτήριες εξετάσεις 2015-16

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Νοεμβρίου

Πρόγραμμα Κατατακτήριων Εξετάσεων

Σας γνωστοποιούμε ότι οι κατατακτήριες εξετάσεις του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών θα διεξαχθούν στην αίθουσα συνεδριάσεων του τμήματος την Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015, στις εξής ώρες:

  • 10:00 - 11.30: Προγραμματισμός Ι.
  • 12:00 - 13:30: Διακριτά Μαθηματικά.
  • 14:00 - 15:30: Εισαγωγή στην Πληροφορική και τις Τηλεπικοινωνίες.

Η ύλη των παραπάνω μαθημάτων, καθώς και η ενδεικτική βιβλιογραφία, είναι διαθέσιμα στον σχετικό σύνδεσμο.

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με το πλαίσιο των εξετάσεων:
1. Ώρα προσέλευσης και αποχώρησης: Κατά την ημέρα τη εξέτασης οι υποψήφιοι υποχρεούνται να βρίσκονται στο χώρο των εξετάσεων μία (1) ώρα νωρίτερα. Κάθε υποψήφιος που εγκαταλείπει την αίθουσα παραδίδει το γραπτό του και δεν έχει δικαίωμα να επανέλθει για τη συνέχιση της εξέτασης. Κατ' εξαίρεση και μόνο για λόγους υγείας, επιτρέπεται ολιγόλεπτη εγκατάλειψη της αίθουσας και μόνο με τη συνοδεία επιτηρητή.
2. Τι δεν επιτρέπεται: Δεν επιτρέπεται να εισέλθει ο υποψήφιος στην αίθουσα των εξετάσεων έχοντας μαζί του βιβλία, τετράδια, σημειώματα ή άλλα αντικείμενα. Σε κάθε περίπτωση, δεν επιτρέπεται οι υποψήφιοι να φέρουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα ή ηλεκτρονικές συσκευές οποιασδήποτε μορφής. Χρωματιστά μελάνια, εκτός του μπλε και του μαύρου, και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο αναγνώρισης στο γραπτό δοκίμιο αποκλείουν το γραπτό από τη βαθμολόγηση. Ο υποψήφιος που δολιεύει με οποιοδήποτε τρόπο ή εμποδίζει με ανυπακοή ή αταξία την ομαλή διεξαγωγή των εξετάσεων, αποκλείεται από την περαιτέρω εξέταση στο συγκεκριμένο μάθημα.

Για επιπλέον πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με τις κατατακτήριες εξετάσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία του τμήματος.

Εκ της γραμματείας

(Ανακοίνωση σε μορφή PDF)