Ωρολόγιο πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Οκτωβρίου

Ανακοινώθηκε η τρίτη έκδοση (v3) του ωρολόγιου προγράμματος μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-21, η οποία περιέχει ενσωματωμένους και τους συνδέσμους (links), μέσω των οποίων μπορείτε να παρακολουθήσετε τις διαλέξεις των μαθημάτων.
Οι φοιτητές που διαθέτουν ιδρυματικό λογαριασμό email του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου παρακαλούνται να εγγραφούν στο eclass στα μαθήματα (διαλέξεις θεωρίας και εργαστήρια) που πρόκειται να παρακολουθήσουν, ώστε να λαμβάνουν τις ανακοινώσεις από τους διδάσκοντες των μαθημάτων. Οι πρωτοετείς φοιτητές παρακαλούνται, για τους ίδιους λόγους, άμεσα, μόλις αποκτήσουν ιδρυματικό λογαριασμό email του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, επίσης να εγγραφούν στο eclass στα μαθήματα (διαλέξεις θεωρίας και εργαστήρια) του 1ου έτους.

 

Στη συνέχεια ακολουθούν οι σύνδεσμοι για τα διαδικτυακά μαθήματα του 1ου εξαμήνου (για τα μαθήματα των υπόλοιπων εξαμήνων θα υπάρξει σχετική ενημέρωση από τους διδάσκοντες μέσω του eclass).

Μαθήματα 1ου εξαμήνου

Εισαγωγή στην Πληροφορική και τις Τηλεπικοινωνίες (διαλέξεις Πέμπτης) - μέσω Microsoft Teams

Εισαγωγή στην Πληροφορική και τις Τηλεπικοινωνίες (διαλέξεις Παρασκευής) - μέσω Microsoft Teams

Μαθηματικά Ι - μέσω Microsoft Teams

Φυσική - Φροντιστήριο (Δευτέρα 11:00 - 13;00) - μέσω Microsoft Teams *Θα υπάρξει ενημέρωση για την ημερομηνία έναρξης του Φροντιστηρίου

Φυσική (Δευτέρα 17:00 - 20:00) - μέσω Microsoft Teams

Φυσική (Τετάρτη 11:00 - 14:00) - μέσω Microsoft Teams

Προγραμματισμός Ι (θεωρία) - μέσω Microsoft Teams

Προγραμματισμός Ι (εργαστήριο) - μέσω Microsoft Teams

Λογική Σχεδίαση (θεωρία) - μέσω Microsoft Teams

Λογική Σχεδίαση (εργαστήριο) - μέσω Microsoft Teams