Κλήρωση υποτροφιών για ετήσια παρακολούθηση του μαθήματος CCNA Routing and Switching στη CISCO Networking Academy «Interlei»: Όροι Συμμετοχής

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Απριλίου

1. Στην ημερίδα «Αρχιτεκτονική ασφάλειας - Επαγγελματικές προοπτικές επαγγελμάτων ΤΠΕ» που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 11 Μαΐου στο Αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής θα πραγματοποιηθεί κλήρωση δύο υποτροφιών για ετήσια παρακολούθηση του μαθήματος CCNA Routing and Switching στη CISCO Networking Academy «Interlei». Στην ίδια κλήρωση θα αναδειχθούν και οι επιλαχόντες.

2. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση έχουν τα φυσικά πρόσωπα που πληρούν τις αθροιστικά τις κάτωθι προϋποθέσεις:

i. είναι προπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ή μεταπτυχιακοί φοιτητές Β΄ κύκλου σπουδών (φοίτηση για απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης) σε ένα από τα Π.Μ.Σ. που λειτουργεί το τμήμα (Π.Μ.Σ. στην επιστήμη και τεχνολογία υπολογιστών, Π.Μ.Σ. προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα και δίκτυα, Π.Μ.Σ. στη Διαστημική Επιστήμη, Τεχνολογίες και Εφαρμογές).

ii. έχουν δηλώσει τη συμμετοχή τους μέσω της ανακοινωθείσας φόρμας στην ημερίδα της 11ης Μαΐου και έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στην κλήρωση για τις υποτροφίες.

iii. έχουν εξετασθεί επιτυχώς στο μάθημα «Δίκτυα Επικοινωνιών Ι» ή αντίστοιχό του, όπως ορίζεται από τον οδηγό μεταβατικών διατάξεων. Για τους φοιτητές των Π.Μ.Σ. που προέρχονται από άλλα τμήματα, απαιτείται επιτυχία σε μάθημα αντίστοιχης ύλης.

3. Κάθε φυσικό πρόσωπο συμμετέχει με έναν λαχνό στην κλήρωση για κάθε μία από τις δηλωθείσες συμμετοχές (α) στη διάλεξη της 16ης Μαρτίου και (β) στην ημερίδα της 11ης Μαΐου. Επιπλέον λαχνοί συμμετοχής θα δοθούν στους νικητές του διαγωνισμού «Ανάπτυξη λογισμικού κλήρωσης υποτροφιών» ως εξής: 3 λαχνοί συμμετοχής στον πρώτο νικητή, δύο λαχνοί συμμετοχής στον δεύτερο νικητή, ένας λαχνός συμμετοχής στον τρίτο νικητή.

4. Για τους κληρωθέντες νικητές πρέπει να διακριβωθεί η συνδρομή του κριτηρίου 2.iii ανωτέρω (επιτυχής εξέταση στο μάθημα «Δίκτυα Επικοινωνιών Ι» ή αντίστοιχό του ή μάθημα αντίστοιχης ύλης). Για τους προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, η διακρίβωση θα γίνει από την οργανωτική επιτροπή, με βάση την εξουσιοδότηση πρόσβασης στη βαθμολογία τους που θα έχουν παράσχει. Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές, οφείλουν να προσκομίσουν σε αποκλειστική προθεσμία μίας εβδομάδας αναλυτική βαθμολογία από την οποία να πιστοποιείται η συνδρομή του κριτηρίου Σε περίπτωση μη τήρησης της προθεσμίας ή ρητής δήλωσης σχετικά με τη μη συνδρομή του κριτηρίου ή εάν η οργανωτική επιτροπή κρίνει ότι δεν πληροίται το κριτήριο 2.iii, η υποτροφία περιέρχεται στον επόμενο επιλαχόντα, κατά τη σειρά ανάδειξης των επιλαχόντων. Για τους επιλαχόντες στους οποίους τυχόν θα περιέλθει η υποτροφία, εφαρμόζεται η ίδια διαδικασία διακρίβωσης συνδρομής του κριτηρίου.

5. Όλη η επικοινωνία με τους νικητές και τους επιλαχόντες θα πραγματοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail). Οι νικητές και οι επιλαχόντες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την έγκαιρη ανάγνωση των μηνυμάτων και ανταπόκριση σε αυτά.