Ενημερωτικό σεμινάριο (webinar) με θέμα "Ημέρα Καριέρας: Προετοιμασία-Στόχοι”

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Μαρτίου
Ενημερωτικό σεμινάριο (webinar) με θέμα "Ημέρα Καριέρας: Προετοιμασία-Στόχοι”
 
Αγαπητές/οί συνάδελφοι με αφορμή την «Ημέρα Καριέρας» που διοργανώνει το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου την Τετάρτη 11 Μαΐου, καλούμε τους φοιτητές και τους αποφοίτους μας να συμμετέχουν στο εξ’ αποστάσεως ενημερωτικό σεμινάριο (webinar) με θέμα "Ημέρα Καριέρας: Προετοιμασία-Στόχοι" προκειμένου να μπορούν δομήσουν με σωστό τρόπο το βιογραφικό τους σημείωμα.

Το webinar διοργανώνεται από τον Τομέα Υπηρεσιών Συμβουλευτικής Σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για λογαριασμό των φοιτητών του τμήματός μας και έχει ως σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των φοιτητών για την ημέρα καριέρας.
 
Ημερομηνία και ώρα διεξαγωγής: Τετάρτη 6/4/2022, ώρα 11:00π.μ.- 12:00μ.μ.
 
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλείστε να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στη φόρμα:
 
 
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω MSTeams (για να συνδεθείτε, την ημέρα και ώρα τoυ webinar ακολουθήστε τον σύνδεσμο).
 
Για το τμήμα μας είναι σημαντικό, οι φοιτητές και οι απόφοιτοί μας, όχι μόνο να έχουν τα απαραίτητα εφόδια που θα τους εξασφαλίσουν μία θέση εργασίας αντάξια των προσόντων τους, αλλά και να μπορούν να παρουσιάσουν τα προσόντα αυτά σωστά ώστε να προσελκύσουν το ενδιαφέρον μεγάλων εταιρειών του χώρου.
 
Ο Πρόεδρος του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
Αν. Καθ. Χρήστος Τρυφωνόπουλος
 
Η αφίσα της εκδήλωσης διαθέσιμη σε pdf.
 
Οι διαφάνειες του webinar είναι διαθέσιμες σε μορφή pdf εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές και απόφοιτοι μπορούν να απευθύνονται στο email (careercounselor@uop.gr) του τμήματος συμβουλευτικής