Ενημέρωση για τις Δηλώσεις Πρόθεσης Εξέτασης - Επαναληπτική εξεταστική Σεπτεμβρίου ακ. έτους 2020-2021 (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ)

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Αυγούστου

Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση του Τμήματος Σπουδών, περιπτώσεις φοιτητών/ φοιτητριών που για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ υπέβαλαν εμπρόθεσμα δήλωση πρόθεσης εξέτασης ή υπέβαλαν ελλιπή δήλωση ή αντιμετώπισαν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με τη δήλωσή τους, μπορούν με απόφαση Προέδρου ή και Συνέλευσης να εξεταστούν στα μαθήματα (σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε εξέτασης) υποβάλλοντας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τη σχετική έντυπη δήλωση (έντυπη δήλωση διαθέσιμη σε μορφή DOCX), πάντα υπό την ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ το μάθημα να έχει δηλωθεί στο γραμματειακό σύστημα του Τμήματος φοίτησης.
Οι φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών που για οποιοδήποτε λόγο δεν υπέβαλαν εμπρόθεσμα δήλωση πρόθεσης εξέτασης ή υπέβαλαν ελλιπή δήλωση ή αντιμετώπισαν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με τη δήλωσή τους και επιθυμούν να υποβάλλουν χειρόγραφα υπογεγραμμένη Δήλωση Πρόθεσης Εξέτασης, όπως αποφασίστηκε στην 12η συνέλευση του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, θα ακολουθούν την παρακάτω διαδικασία:

  1. Οι φοιτητές/τριες θα στέλνουν με email στην Γραμματεία υπεύθυνη δήλωση με το κείμενο της δήλωσης πρόθεσης εξέτασης που θα εκδίδουν αποκλειστικά μέσω του gov.gr, μέχρι και την τελευταία ημέρα πριν από την εξέταση των μαθημάτων που προτίθενται να εξεταστούν, για να ελεγχθεί εάν τα μαθήματα, στα οποία προτίθενται να εξεταστούν, έχουν δηλωθεί στο σύστημα της Γραμματείας. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει κωδικός taxisnet για χρήση του gov.gr γίνεται αποδεκτή χειρόγραφα υπογεγραμμένη δήλωση πρόθεσης εξέτασης μόνο αν υπάρχει επικύρωση του γνησίου της υπογραφής από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα.
  2. Μετά τον επιτυχή έλεγχο, η Γραμματεία θα στέλνει email στους διδάσκοντες των μαθημάτων, στα οποία δήλωσαν συμμετοχή οι φοιτητές/τριες, για να τους επιτραπεί η συμμετοχή στις εξετάσεις.
  3. Η διαδικασία συνίσταται να πραγματοποιείται τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την εξέταση του πρώτου μαθήματος.