Ενημέρωση για την Επαναληπτική Εξεταστική του Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Αυγούστου
Ενημέρωση για την Επαναληπτική Εξεταστική του Σεπτεμβρίου
 
Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,
είμαστε μόλις περίπου έναν μήνα πριν την εξεταστική περίοδο, η οποία θα ξεκινήσει στις 31 Αυγ 2020 και θα ολοκληρωθεί στις 25 Σεπτ 2020, σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο.
 
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι ακολουθώντας τις αυστηρές οδηγίες που έως τώρα έχουμε από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη δημόσια υγεία, στην τελευταία συνεδρίασή της αποφάσισε τη διεξαγωγή των επαναληπτικών εξετάσεων του Σεπτεμβρίου αποκλειστικά εξ' αποστάσεως (όπως δηλαδή διεξήχθη και κατά την εξεταστική του Ιουνίου 2020).
 
Λόγω των ιδιαιτεροτήτων του κάθε μαθήματος, θα ενημερωθείτε με επιμέρους ανακοινώσεις που θα λάβετε εγκαίρως και απευθείας από τους διδάσκοντες αναφορικά με τον τρόπο αξιολόγησής σας και τα απαιτούμενα ή μη τεχνικά μέσα που θα χρειαστούν από πλευράς σας, προκειμένου με ευκολία να μπορέσετε να συμμετάσχετε στην εξ΄αποστάσεως εξέταση.
 
Προκειμένου να μη χάσετε καμία σημαντική ανακοίνωση από τους διδάσκοντες, μην ξεχάσετε να εγγραφείτε άμεσα στο eclass του μαθήματος που σας ενδιαφέρει να λάβετε μέρος στις εξετάσεις, αν δεν το έχετε ήδη κάνει.
 
Θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση σχετικά με την συμπλήρωση της φόρμας GDPR και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την εξεταστική του Σεπτ 2020.
Εκ της Γραμματείας του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών