Δηλώσεις Πρόθεσης Εξέτασης σε έντυπη μορφή

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Φεβρουαρίου
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΕ ΕΝΤΥΠΗ ΜΟΡΦΗ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Τμήματος Σπουδών την 1/02/2021, περιπτώσεις φοιτητών/ φοιτητριών που για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ υπέβαλαν εμπρόθεσμα δήλωση πρόθεσης εξέτασης ή υπέβαλαν ελλιπή δήλωση ή αντιμετώπισαν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με τη δήλωσή τους, μπορούν με απόφαση Προέδρου ή και Συνέλευσης να εξεταστούν στα μαθήματα (σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε εξέτασης) υποβάλλοντας ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τη σχετική έντυπη δήλωση, σύμφωνα με τις οδηγίες του εξεταστή του κάθε μαθήματος, πάντα με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ για τα ανωτέρω, είναι το μάθημα να έχει δηλωθεί στο γραμματειακό σύστημα του Τμήματος φοίτησης.

Οι φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών που για οποιοδήποτε λόγο ΔΕΝ υπέβαλαν εμπρόθεσμα δήλωση πρόθεσης εξέτασης ή υπέβαλαν ελλιπή δήλωση ή αντιμετώπισαν οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με τη δήλωσή τους και επιθυμούν να υποβάλλουν χειρόγραφα υπογεγραμμένη Δήλωση Πρόθεσης Εξέτασης, θα ακολουθούν την παρακάτω διαδικασία:
  1. Ο φοιτητής θα υπογράφει χειρόγραφα την Δήλωση Πρόθεσης Εξέτασης σε έντυπη μορφή και θα την στέλνει με email στην Γραμματεία το αργότερο 3 ημέρες πριν την εξέταση των μαθημάτων που προτίθεται να εξεταστεί.

  2. Κατόπιν θα στέλνει το συγκεκριμένο email (που θα περιλαμβάνει την χειρόγραφα υπογεγραμμένη Δήλωση Πρόθεσης Εξέτασης), στους διδάσκοντες των μαθημάτων στα οποία δήλωσε συμμετοχή για να του επιτραπεί η συμμετοχή στις εξετάσεις.

  3. Οι διδάσκοντες των μαθημάτων έχουν δικαίωμα να αρνηθούν συμμετοχή φοιτητών (που έχουν στείλει την χειρόγραφα υπογεγραμμένη Δήλωση Πρόθεσης Εξέτασης), στην εξέταση, σε περίπτωση που η προώθηση του email που έχει σταλεί στην Γραμματεία (και περιλαμβάνει την υπογεγραμμένη Δήλωση Πρόθεσης Εξέτασης), δεν έχει προωθηθεί στον διδάσκοντα τουλάχιστον 3 ημέρες πριν την εξέταση του μαθήματός του.

  4. Όλες οι υπογεγραμμένες Δηλώσεις Πρόθεσης Εξέτασης θα εγκριθούν και από την επόμενη Συνέλευση για να καταχωρηθούν οι βαθμολογίες στο σύστημα.

Δήλωση πρόθεσης εξέτασης σε έντυπη μορφή (διαθέσιμη σε μορφή docx)