Aνακοίνωση υποβολής αιτήσεων για βεβαίωση περάτωσης σπουδών (Ιούλιος 2017)

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Ιουλίου

Η Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών θα δέχεται αιτήσεις περάτωσης σπουδών καθημερινά, από Τρίτη 18 Ιουλίου έως Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017.

Η βεβαίωση περάτωσης σπουδών θα χορηγηθεί από τη γραμματεία εντός 15 ημερών από την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας των αιτήσεων. Όσοι ανακηρυχθούν πτυχιούχοι θα ορκιστούν στην επόμενη ορκωμοσία.

 

Οι φοιτητές πρέπει να υποβάλετε στη Γραμματεία :

 

1. Αίτηση χορήγησης βεβαίωσης περάτωσης σπουδών (http://dit.uop.gr/images/docs/bsc/dit-transitions-guide.pdf)

2. Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας

3. Συμπληρωμένο τον πίνακα αντιστοιχιών μαθημάτων που αντιστοιχεί στο Τμήμα και έτος εισαγωγής τους (http://dit.uop.gr/images/docs/bsc/dit-transitions-guide.pdf)

 

Όσον αφορά στη συμπλήρωση του πίνακα αντιστοιχιών μαθημάτων, στη στήλη με τίτλο «Επιλογή» θα αναγράψετε το μάθημα που έχετε επιλέξει βάσει του οδηγού σπουδών που ακολουθείτε, η οποία απαίτηση εμφαίνεται στην πρώτη στήλη του πίνακα (Μάθημα ΤΕΤΥ ή Μάθημα ΤΕΤΤ, ανάλογα με το τμήμα εισαγωγής σας). Στη στήλη με τίτλο «Εξετ. περίοδος» θα αναγράψετε την εξεταστική περίοδο στην οποία επιτύχατε στο μάθημα.

Εάν έχετε περάσει περισσότερα μαθήματα από τον αριθμό που προβλέπεται από τον οδηγό σπουδών που ακολουθείτε για τη λήψη πτυχίου, πρέπει να δηλώσετε ποια από αυτά δεν επιθυμείτε να ληφθούν υπ’ όψιν στον υπολογισμό του βαθμό πτυχίου. 

 

Σημείωση: Όσοι φοιτητές, που έχουν εισαχθεί στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, δηλαδή από το ακαδ. έτος 2013-2014, έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους για λήψη πτυχίου, θα ανακτήσουν την αίτησή τους στον σύνδεσμο: http://dit.uop.gr/index.php/el/dept-home-el?id=27

 

Οι αιτήσεις μπορούν να κατατεθούν στη γραμματεία με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Αυτοπροσώπως.
  • Μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου.
  • Με ταχυδρομική αποστολή (απλό ταχυδρομείο ή courier), στη διεύθυνση:

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Γραμματεία Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Ακαδημαϊκού Γ. Κ. Βλάχου

Τρίπολη Τ.Κ. 22100

 

Δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις μέσω fax και email.

 

Από τη Γραμματεία

 

Τηλ. επικοινωνίας: 2710 372162, 2710 372167

 

(Ανακοίνωση σε μορφή pdf)