Παράταση υποβολής αιτήσεων για δωρεάν σίτιση των ειδικών κατηγοριών

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Νοεμβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή αιτήσεων για δωρεάν σίτιση, για το ακαδημαϊκό έτος 2016/17 για τους φοιτητές από μετεγγραφή, για τους μεταπτυχιακούς φοιτητές που εγράφησαν μετά τις 30/09/2016, για τις ειδικές κατηγορίες εισαγομένων Αθλητών και για τους φοιτητές που εγγράφονται με την ειδική κατηγορία ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις (5%) παρατείνεται έως και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 και θα λήξει στις 02 Δεκεμβρίου 2016.

Προσοχή: Όλες οι αιτήσεις γίνονται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής στη σελίδα: https://merimna.uop.gr/sitisi/login.php (είσοδος από την κεντρική σελίδα) κατόπιν  θα εκτυπώνονται -εφ’ όσον έχει προηγηθεί η οριστική υποβολή τους στο σύστημα- και θα αποστέλλονται μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά  ταχυδρομικώς, στη Διεύθυνση: Βασιλέως Κωνσταντίνου 21 και Τερζάκη, Ναύπλιο Τ.Κ. 21100 στο Τμήμα Φοιτητικών.

Σημ. εμπρόθεσμες αιτήσεις ορίζονται μόνο οι αιτήσεις που έχουν αποσταλεί ή  κατατεθεί μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην παραπάνω διεύθυνση έως και την καταληκτική ημερομηνία που ορίζει η σχετική ανακοίνωση της φοιτητικής μέριμνας. Σε καμία περίπτωση δεν είναι εμπρόθεσμες οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μόνο  ηλεκτρονικά.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Φοιτητικής Μέριμνας:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
Ιστοσελίδα: http://www.uop.gr
e-mail: foitmer@uop.gr, matinal@uop.gr, condil@uop.gr, gmspanou@uop.gr
Τηλ.:   27520 96125 -26, 30, Fax:27520 96121
Δ/νση: Βασιλέως Κωνσταντίνου 21 Τ.κ. 21100 Ναύπλιο

(Ανακοίνωση σε μορφή PDF)