Παραλαβή Kωδικών και Ταυτοποίηση των Εγγεγραμμένων Φοιτητών

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Σεπτεμβρίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας γνωστοποιούμε ότι η ταυτοποίηση και απόδοση κωδικών αναγνώρισης του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών θα πραγματοποιηθεί στο χρονικό διάστημα από: Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 έως και Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 στις 10:00-13:00.
Παρακαλούνται οι φοιτητές ή νόμιμα εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος να καταθέσει τα παρακάτω δικαιολογητικά προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους και να παραλάβουν τους προσωπικούς κωδικούς τους για την πρόσβαση τους στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου :

  • Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριου
  • Εκτυπωμένη αίτηση εγγραφής στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Υπουργείου
  • Δύο (2) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας 
  • Άλλο τίτλο σπουδών (Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ)  στην περίπτωση που υπάρχει
  • Πιστοποιητικό που να αναγράφεται ο αριθμός μητρώου αρρένων

Σε περίπτωση καταχώρησης λάθος στοιχείων στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, έγγραφο με το ορθά καταχωρημένο στοιχείο(π.χ. έγγραφο ΑΜΚΑ)
Σε περίπτωση φοίτησης σε άλλο Τμήμα η διαγραφή θα πραγματοποιηθεί Υπηρεσιακά με βάση τη δήλωση του φοιτητή κατά την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής του. Εάν η διαγραφή έχει ζητηθεί ήδη από τον ίδιο τον φοιτητή θα πρέπει να κατατεθεί στη γραμματεία και η Βεβαίωση Διαγραφής.
Όλες οι ανωτέρω διαδικασίες εγγραφής ολοκληρώνονται είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο. Εναλλακτικά με την αυτοπρόσωπη παρουσίαση στη Γραμματεία της Σχολής, τα παραπάνω δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν και ταχυδρομικώς, στη διεύθυνση της γραμματείας τους τμήματος εισαγωγής.  Στην περίπτωση αυτή, η εκτυπωμένη αίτηση εγγραφής πρέπει να είναι επικυρωμένη με το γνήσιο της υπογραφής.

εκ της γραμματείας

(Ανακοίνωση σε μορφή PDF)