Δηλώσεις μαθημάτων χ/εξ. 2015-16

Ημερομηνία Δημοσίευσης:
Νοεμβρίου

ΈΝΑΡΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΈΤΟΥΣ 2015-2016

Η γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ανακοινώνει ότι οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2015-2016 θα πραγματοποιούνται από Δευτέρα 9 Νοεμβρίου έως Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://e-secretary.uop.gr/unistudent/.
Η δήλωση μαθημάτων είναι υποχρεωτική για όλους τους φοιτητές ανεξαρτήτως έτους σπουδών και πραγματοποιείται ΜΟΝΟ κατά τις παραπάνω ημερομηνίες. Τέλος σημειώνεται, ότι οι δηλώσεις μαθημάτων πρέπει να συμφωνούν με τις δηλώσεις συγγραμμάτων που θα πραγματοποιηθούν στον ΕΥΔΟΞΟ.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Τεχνικές Διευκρινίσεις για την Υποβολή της Δήλωσης

Η δήλωση μαθημάτων γίνεται στη διεύθυνση https://e-secretary.uop.gr/unistudent/ και είναι διαφορετική από την εγγραφή στο e-class. Η δήλωση καταχωρείται επιτυχώς ΜΟΝΟ εφόσον πατήσετε «ΑΠΟΣΤΟΛΗ». Σε αντίθετη περίπτωση, η δήλωση δεν καταχωρείται στο ηλεκτρονικό σύστημα και θεωρείται άκυρη. Σημειωτέον, καμία εκπρόθεσμη δήλωση δε γίνεται δεκτή από το σύστημα. Όποιος/α φοιτητής/τρια δε δηλώσει μαθήματα μέσα στις προβλεπόμενες ημερομηνίες, δε μπορεί στη συνέχεια να εξεταστεί και να κατοχυρώσει βαθμολογία για το αντίστοιχο ακαδημαϊκό εξάμηνο, ούτε επίσης να προμηθευτεί δωρεάν συγγράμματα.
Μετά την υποβολή της ηλεκτρονικής δήλωσής μαθημάτων, θα λάβετε αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα από το σύστημα, στο οποίο θα αναγράφονται τα μαθήματα που έχετε δηλώσει. Το μήνυμα θα παραδοθεί στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας κατά μέγιστο μία ώρα μετά την υποβολή της δήλωσης. Παρακαλείστε να αποθηκεύσετε και να μη διαγράψετε το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μήνυμα. Σε περίπτωση που δε λάβετε το σχετικό μήνυμα και αφού ελέγξετε το φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία, επικοινωνήστε με τη γραμματεία του τμήματος για περεταίρω ενέργειες και οδηγίες.

(Ανακοίνωση διαθέσιμη σε μορφή PDF)