Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες

Διδάσκοντες τμήματος - μέλος Δ.Ε.Π.

Γουάλλες Εμμανουήλ

Βαθμίδα: Αναπληρωτής Καθηγητής
Κατεύθυνση:
Γραφείο: 4 (1ος ορ.)

Τηλ: 2710 230133 E-mail: wallace@uop.gr
Fax: 2710 372290 Web: προσωπική ιστοσελίδα

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα:

Semantics, handling of uncertainty, data mining, information retrieval, user profiling.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα:

Ο Δρ. Μανόλης Γουάλλες γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Υπηρετεί ως λέκτορας του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, ενώ στο παρελθόν ήταν πρόεδρος του Τμήματος Πληροφορικής του παραρτήματος του University of Indianapolis στην Αθήνα και συντονιστής έργων του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.
Ο Μανόλης ειδικεύεται στα συστήματα γνώσης, τα ασαφή συστήματα και τη διαχείριση της αβεβαιότητας και έχει δημιουργήσει την Ερευνητική Ομάδα Γνώσης και Αβεβαιότητας για να οργανώσει την ερευνητική εργασία του τμήματος σε αυτόν τον τομέα.
Έχει δημοσιεύσει περισσότερα από 70 άρθρα σε περιοδικά και συνέδρια στους ανωτέρω τομείς, συν-συγγράψει ένα βιβλίο και και συν-επιμεληθεί άλλα οκτώ. Είναι συνιδρυτής των συνεδρίων Semantic and Social Media Adaptation and Personalization (SMAP) και διατελλεί ή έχει διατελέσει πρόεδρος ή μέλος της οργανωτικής ή επιστημονικής επιτροπής περισσότερων από 30 ακόμη συνεδρίων. Ο Μανόλης είναι κύριο μέλος της IEEE.

Προηγούμενη σελίδα: Διδάσκοντες τμήματος