Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες

Διδάσκοντες τμήματος - μέλος Δ.Ε.Π.

Βασιλάκης Κωνσταντίνος

Βαθμίδα: Καθηγητής
Κατεύθυνση:
Γραφείο: A7

Τηλ: 2710 372203 E-mail: costas@uop.gr
Fax: 2710 372206 Web: προσωπική ιστοσελίδα

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα:

Semantic web, service-oriented architectures, distributed systems, e-government and e-commerce, temporal databases, object oriented programming.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα:

Ο Κώστας Βασιλάκης είναι καθηγητής στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με γνωστικό αντικείμενο τα Πληροφοριακά συστήματα. Έχει λάβει το πτυχίο του το 1990 από το Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και στη συνέχεια το διδακτορικό του από το ίδιο τμήμα το 1995. Κατά την περίοδο 1991-1995 διετέλεσε υπότροφος του ΙΚΥ. Έχει ασχοληθεί εκτενώς με τα πληροφοριακά συστήματα, το λογισμικό συστημάτων καθώς και τα δικτυοκεντρικά συστήματα, έχοντας δημοσιεύσει πάνω από 130 σχετικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια. Έχει επίσης συμμετάσχει σε περισσότερα από 25 διεθνή και εθνικά έργα έρευνας και ανάπτυξης. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τα πληροφοριακά συστήματα, τον σημασιολογικό ιστό, τις υπηρεσιοστρεφείς αρχιτεκτονικές και τις υπηρεσίες διαδικτύου καθώς και θέματα παρουσίασης πληροφορίας.

Προηγούμενη σελίδα: Διδάσκοντες τμήματος