Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες

Βιβλιοθήκη τμήματος

 

Στο κτίριο της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας στεγάζεται και η Βιβλιοθήκη της Σχολής. Η Βιβλιοθήκη έχει εμβαδόν 290 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει αναγνωστήριο δυναμικότητας περισσοτέρων των 50 θέσεων, εξοπλισμένο με 30 υπολογιστές, και αναπτύσσεται με όλους τους διεθνείς κανόνες, μεθόδους και τεχνολογίες.

Υπεύθυνη: κα. Δρούγα Χαρά

Τηλ: 2710 230136 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Fax: - web: http://library.uop.gr/

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00πμ-5:00μμ

Η Βιβλιοθήκη ήδη διαθέτει περισσότερα από 11.000 βιβλία και ένα μεγάλο πλήθος επιστημονικών περιοδικών. Επίσης, έχει δυνατότητα πρόσβασης σε διεθνείς βιβλιοθήκες μέσω του Διαδικτύου, ενώ όλοι οι χρήστες έχουν πρόσβαση στα πλήρη κείμενα των άρθρων σε περισσότερα από 8.500 ηλεκτρονικά περιοδικά διεθνούς εμβέλειας, μέσω της Κοινοπραξίας Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (HEAL-link).

Βιβλιογραφικές Βάσεις

Ηλεκτρονικά Περιοδικά

Σημείωση: Η πρόσβαση στις ανωτέρω πηγές είναι εφικτή μόνο μέσω του δικτύου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, και ελέγχεται μέσω της διευθύνσεως IP του συστήματος.