Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες

Πρωτιά και βράβευση του Κυριάκου Μιχαηλίδη, απόφοιτου του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στον διαγωνισμό «The New Now»

Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου συγχαίρει τον απόφοιτό του Κυριάκο Μιχαηλίδη για τη συμμετοχή, την πρωτιά, και τη βράβευσή του στον διαγωνισμό «The New Now: health», ο οποίος αφορούσε νέες και καινοτόμες ιδέες στον χώρο της υγείας και διοργανώθηκε από την Πρεσβεία της Ελβετίας στην Ελλάδα, το Inartis Foundation, και το Flux Laboratory. Ο διαγωνισμός καινοτομίας «The New Now» στοχεύει στην ανάδειξη της πιο δημιουργικής ιδέας και στην επιβράβευση των ιδεών που θα αφήσουν θετικό κοινωνικό αποτύπωμα στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα. Στον διαγωνισμό κατατέθηκαν πάνω από 200 ιδέες από 150 συμμετέχοντες!

Ο Κυριάκος συμμετείχε στο διαγωνισμό καταθέτοντας την ιδέα «The Dyslexia Project», που έχει ως στόχο τη βελτίωση της αναγνωστικής κατανόησης των ατόμων με δυσλεξία για παιδιά του δημοτικού και τα εξοικειώνει με λέξεις που δεν μπορούν να διαβάσουν και να κατανοήσουν.

Το Dyslexia Project αφορά στην ανάπτυξη μιας εύχρηστης επέκτασης των εφαρμογών πλοήγησης (browser extension), η οποία βελτιώνει την αναγνωστική κατανόηση παιδιών δημοτικού σε διαθέσιμα διαδικτυακά (online) κείμενα γραμμένα στα ελληνικά. Η επέκταση χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που εντοπίζει «περιοχές σύγχυσης» (confusion areas), δηλαδή κομμάτια μέσα στο κείμενο όπου αναμένεται ότι τα παιδιά με δυσλεξία θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες. Όταν εντοπιστούν αυτές οι περιοχές, το επόμενο βήμα είναι να επισημανθούν οπτικά, χρησιμοποιώντας εφέ τονισμού (highlighting effects). Πέραν του αλγορίθμου εντοπισμού των «περιοχών σύγχυσης» και του μηχανισμού οπτικής επισήμανσης των περιοχών αυτών, ελήφθη ιδιαίτερη μέριμνα ώστε η υλοποίηση να είναι φιλική προς τα άτομα με δυσλεξία, να υποστηρίζεται από μία τουλάχιστον γνωστή εφαρμογή πλοήγησης, και να έχει τη δυνατότητα ορισμού παραμέτρων από πλευράς του χρήστη, επιτρέποντας την πρόσβαση σε περισσότερες επιλογές. Σε όλη τη διάρκεια του σχεδιασμού και της υλοποίησης του Dyslexia Project υπήρχε συνεργασία με λογοθεραπευτή.
Η ιδέα του Κυριάκου συναγωνίστηκε στην τελική φάση με τις ακόλουθες τέσσερις καινοτόμες ιδέες:

 • The «Blind Trust project», με επικεφαλής τον Αθανάσιο Μπάμπαλη, που στόχο του έχει την ανάπτυξη ενός έξυπνου ραβδιού για τυφλούς.
 • The «Pappous project», με επικεφαλής τον Ζήση Τζίφα-Κρατήρα, μια πλατφόρμα που σκοπεύει να αλλάξει την ζωή των ηλικιωμένων και των τεχνολογικά αναλφάβητων ατόμων, παρέχοντας μια εύχρηστη διεπαφή, η οποία δεν απαιτεί γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών.
 • The «Klean project», με επικεφαλής τον Nίκο Χρόνη, η οποία αναπτύσσει μια έξυπνη επιφάνεια που αυτο-απολυμαίνεται εξαλείφοντας έτσι την μετάδοση παθογόνων οργανισμών.
 • The «Dragoman-Signs project», με επικεφαλής τις Αγγελική Κατσικολόγου και Δήμητρα Ανδρούτσου, οι οποίες φοιτούν στο Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου· πρόκειται για μια εφαρμογή που μετατρέπει αυτόματα την ομιλία στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα.

Οι φιναλίστ φιλοξενήθηκαν στην Ελβετία για τρείς μήνες από το Inartis Foundation, κατά τους οποίους εργάστηκαν πάνω στην ιδέα τους υπό την επίβλεψη και την υποστήριξη 2.000 ειδικών Ελβετών επιστημόνων.

Στην τελετή απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 3 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Βασίλη και Μαρίνας Θεοχαράκη, οι φιναλίστ του διαγωνισμού είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στην επιστημονική κριτική επιτροπή, η οποία απαρτιζόταν από επιστήμονες και διακεκριμένες προσωπικότητες από διάφορους τομείς, τα βελτιωμένα έργα τους και τα πρωτότυπά τους.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, απονεμήθηκε το πρώτο βραβείο στον Κυριάκο Μιχαηλίδη.

Βράβευση Κυριάκου Μιχαηλίδη


Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών συγχαίρει τον απόφοιτό του Κυριάκο Μιχαηλίδη για την πρωτιά και τη βράβευσή του στον διαγωνισμό και του εύχεται καλή επιτυχία στις μελλοντικές του προσπάθειες και τη σταδιοδρομία του. Η πρωτιά και η βράβευση του Κυριάκου καταδεικνύει ότι η συστηματική προσπάθεια για απόκτηση γνώσης, συνδυασμένη με τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη πρωτοβουλιών μπορεί να ανοίξει δρόμους τόσο για προσωπική επιτυχία όσο και για αποτελέσματα που θα ωφελήσουν το κοινωνικό σύνολο. Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ενθαρρύνει τους φοιτητές του για την ανάπτυξη καινοτομίας και πρωτοβουλιών και θα στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειές τους.

(Δελτίο Τύπου σε μορφή pdf)

Dit UoP Social Media

        

Ανακοινωσεις του τμηματος

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις

Previous Next
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
Κατατακτήριες Εξετάσεις ακ. έτους 2024-25 για αποφοίτους ΙΕΚ και Μεταλυκειακού Έτους Τάξης Μαθητείας

Σύμφωνα με τις διατάξεις: 

 1. Της Υ.Α. Φ1/192329/Β3/16-12-13, Άρθρο 3, (ΦΕΚ 3185/τ.Β.16-12-13) 
 2. Τις διατάξεις του άρθρου 43 του ν. 4763//21-12-2020 (ΦΕΚ Α’ 254)
 3. Την από 5 Ιουλίου 2021 απόφαση της 22ης συνέλευσης του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ακ. έτους 2020-21 του τμήματος 
 4. Την από 18 Οκτωβρίου 2021 απόφαση της 3ης συνέλευσης του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ακ. έτους 2021-22
 5. Την υπ’ αρ.  57/29-10-2021 απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
 6. Την υπ’ αρ. 46935/Ζ1 υπουργική απόφαση (ΦΕΚ 2031/τ. Β’ /21-04-2022)
 7. Την από 11η απόφαση 2022 απόφαση της 17ης Συνέλευσης, ακ. έτους 2023-24

Οι Κατατακτήριες Εξετάσεις του τμήματος, για τους αποφοίτους ΙΕΚ και Μεταλυκειακού Έτους Τάξης Μαθητείας, για το ακ. έτος 2024-25 θα διενεργηθούν την 5η Δεκεμβρίου 2024 σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που θα αναρτηθεί στην  ιστοσελίδα του τμήματος.

Οι υποψήφιοι-απόφοιτοι ΙΕΚ για κατάταξη, μέσω εξετάσεων, στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, παρακαλούνται να καταθέσουν στη γραμματεία του τμήματος, μεταξύ 1ης και 15ης Νοεμβρίου 2024, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 1. Αίτηση.
 2. Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Επιπέδου 5.
 3. Απολυτήριο Λυκείου.
 4. Αντίγραφο Διπλώματος Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης ενός εκ των παρακάτω:
  • Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής (Πολυμέσα/WebDesigner/Developer/VideoGames)
  • Τεχνικός Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών
  • Τεχνικός Λογισμικού
 5. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Τα εξεταζόμενα μαθήματα είναι τα εξής:

 • Προγραμματισμός Ι
 • Διακριτά Μαθηματικά
 • Εισαγωγή στην Πληροφορική και στις Τηλεπικοινωνίες

Το ποσοστό των κατατάξεων των αποφοίτων ΙΕΚ και Μεταλυκειακού Έτους Τάξης Μαθητείας ορίζεται σε ποσοστό 1% επί του αριθμού των εισακτέων (245) για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25, ήτοι  δύο (2) θέσεις.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων θα κοινοποιηθεί τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν την ημερομηνία εξέτασης με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του τμήματος dit.uop.gr.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στα τηλέφωνα της γραμματείας του τμήματος 2710372293 και 2710372297 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση dit-secr@uop.gr.

Εκ της γραμματείας του τμήματος

Η ανακοίνωση της Γραμματείας είναι επίσης διαθέσιμη σε μορφή pdf.

 

Ύλη κατακτηρίων εξετάσεων 2024-25 σε μορφή pdf.

Κατατακτήριες Εξετάσεις ακ. έτους 2024-25

Σύμφωνα με τις διατάξεις της Υ.Α. Φ1/192329/Β3/16-12-13, Άρθρο 3, (ΦΕΚ 3185/τ.Β.16-12-13) καθώς και την 11η απόφαση της 17ης συνέλευσης του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, οι κατατακτήριες εξετάσεις του τμήματος για το ακ. έτος 2024-25 θα διενεργηθούν την 5η Δεκεμβρίου 2024 σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τμήματος.

Οι υποψήφιοι για κατάταξη μέσω εξετάσεων στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου παρακαλούνται να καταθέσουν στη γραμματεία του τμήματος, μεταξύ 1ης και 15ης Νοεμβρίου 2024, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

 1. Αίτηση.
 2. Αντίγραφο πτυχίου ή πιστοποιητικό περάτωσης σπουδών.
 3. Προκειμένου για πτυχιούχους εξωτερικού συνυποβάλλεται και βεβαίωση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών τους από τον Διεπιστημονικό Οργανισμό Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ) ή από το όργανο που έχει την αρμοδιότητα αναγνώρισης του τίτλου σπουδών.
 4. Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

Τα εξεταζόμενα μαθήματα είναι τα εξής:

 • Προγραμματισμός Ι
 • Διακριτά Μαθηματικά
 • Εισαγωγή στην Πληροφορική και στις Τηλεπικοινωνίες

Το ποσοστό των κατατάξεων των πτυχιούχων Πανεπιστημίου, ΤΕΙ ή ισοτίμων προς αυτά, ΑΣΠΑΙΤΕ, της Ελλάδος ή του εξωτερικού (αναγνωρισμένα από τον ΔΟΑΤΑΠ) καθώς και των κατόχων πτυχίων ανώτερων σχολών υπερδιετούς και διετούς κύκλου σπουδών αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων και άλλων Υπουργείων, ορίζεται σε ποσοστό 12% επί του αριθμού των εισακτέων (245) για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25, ήτοι εικοσιεννέα (29) θέσεις.

Το πρόγραμμα τον εξετάσεων θα κοινοποιηθεί τουλάχιστον δέκα (10) ημέρες πριν την ημερομηνία εξέτασης με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του τμήματος dit.uop.gr.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στα τηλέφωνα της γραμματείας του τμήματος 2710372293 και 2710372297 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση dit-secr@uop.gr.

Εκ της γραμματείας του τμήματος

Η ανακοίνωση της Γραμματείας είναι επίσης διαθέσιμη σε μορφή pdf.

Ύλη κατακτηρίων εξετάσεων 2024-25 σε μορφή pdf.

 

Φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών στο 3ο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας

Φοιτητές από το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το Εργαστήριο Ψηφιακών Επικοινωνιών και Συστημάτων συμμετείχαν στο 3ο Φεστιβάλ Ρομποτικής και Ευφυών Συστημάτων του Δήμου Καλαμάτας!

Η ομάδα των φοιτητών είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στο κοινό τεχνολογίες αιχμής μη επανδρωμένων οχημάτων και να απαντήσουν σε πολύ ενδιαφέρουσες ερωτήσεις.

Το Εργαστήριο Συστημάτων Λογισμικού και Βάσεων Δεδομένων ήταν υποστηρικτής της ομάδας.

Συγχαρητήρια για την συμμετοχή!

Ημέρα Καριέρας 2024 στη Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας
Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της επαφής των φοιτητών και των αποφοίτων του πανεπιστημίου με την αγορά εργασίας, διοργανώνει Ημέρα Καριέρας την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024
 
Στην εκδήλωση, εκπρόσωποι από 20+ εταιρείες θα φιλοξενηθούν στις εγκαταστάσεις της Σχολής στην Τρίπολη, φέρνοντας μαζί τους ανοικτές θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης, και θα συναντηθούν με φοιτητές και αποφοίτους μας. Ενδεικτικά, κάποιες από τις εταιρείες που συμμετέχουν φέτος στην Ημέρα Καριέρας είναι οι εξής: ΟΤΕ Όμιλος Εταιρειών, Interamerican, WinMedica, Space Hellas, SingularLogic, κ.α. Για τον πλήρη κατάλογο των εταιρειών επισκεφθείτε τη σελίδα της εκδήλωσης: https://careerday.fet.uop.gr/
 
Η εκδήλωση Ημέρα Καριέρας στη Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα περιλαμβάνει σεμινάρια, ιστορίες αποφοίτων, συναντήσεις και συνεντεύξεις εκπροσώπων των εταιρειών με φοιτητές και αποφοίτους, και συλλογή βιογραφικών των φοιτητών και των αποφοίτων που θα παρευρεθούν στην εκδήλωση.
 
Οι εταιρείες  έρχονται στην εκδήλωση με ανοικτές θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης!
 
Η Ημέρα Καριέρας θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, ώστε οι συμμετέχοντες να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους μελλοντικούς πιθανούς εργοδότες τους.
 
Ημερομηνία: Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, 10:00 - 16:00
Τόπος: Βιβλιοθήκη/Φουαγιέ (πάνω κτήριο), Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας, Τρίπολη
 
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε φοιτητές κι αποφοίτους διαφόρων τμημάτων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να μιλήσουν με εταιρείες συναφείς με τα αντικείμενα της πληροφορικής, των τηλεπικοινωνιών, της διοίκησης, της οικονομίας, κλπ..
 
Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη μέρα!  Δηλώστε τη συμμετοχή σας στην Ημέρα Καριέρας στον σύνδεσμο: https://forms.gle/j2wLgwtDgU62svnn7
 
Παρακολουθήστε τη σελίδα της εκδήλωσης και ενημερωθείτε για τις εταιρείες που συμμετέχουν, για τις ανοικτές θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης, και για το πρόγραμμα της εκδήλωσης: https://careerday.fet.uop.gr/
 
Ανακοίνωση αναβολής μαθημάτων λόγω της "Ημέρας Καριέρας 2024"

Αγαπητοί συνάδελφοι, 

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και της διασύνδεσης των φοιτητών του με την αγορά εργασίας, συνδιοργανώνει (με τα υπόλοιπα τμήματα της Σχολής) την Ημέρα Καριέρας:

Ημερομηνία: Τετάρτη 29 Μαΐου 2024, 9:30 - 16:00

Τόπος: Αμφιθέατρο (πάνω κτήριο), Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας

Στην εκδήλωση συμμετέχει πλήθος εταιρειών από τον χώρο της πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το δικτυακό τόπο https://careerday.fet.uop.gr για περισσότερες λεπτομέρειες.

Προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας του Τμήματος στην εκδήλωση, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα την Τετάρτη 29 Μαΐου.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος

Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Νικόλαος Ε. Κολοκοτρώνης

Καθηγητής

Προκήρυξη Βραβείου Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας ΙΤΕ 2024 - Θετικές Επιστήμες

Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας εις μνήμην Βασίλη Ξανθόπουλου - Στέφανου Πνευματικού

Εκ μέρους του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ), έχει αναρτηθεί η προκήρυξη για το Βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας για το έτος 2024 στον τομέα των Θετικών Επιστημών.

Ο σύνδεσμος της προκήρυξης --> https://www.forth.gr/files/ITE_ProkirixiVXP_2024_final.pdf

Ενημερωτικό μονόλεπτο βίντεο για το Βραβείο στο Facebook --> https://fb.watch/saWwOHVR7Q/

Πληροφορίες για το Βραβείο --> https://www.forth.gr/el/content/Basilis-Xanthopoulos--Stephanos-Pnevmatikos-Award.60/

Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπου μελών Ε.ΔΙ.Π. στη Συνέλευση του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών

Εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπου των μελών Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.) του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στη Συνέλευση του Τμήματος για το ακαδημαϊκό έτος 2024–25, με θητεία από 01.09.2024 έως 31.08.2025.

Η προκήρυξη σε μορφή pdf.

Εκλογικός κατάλογος για ανάδειξη εκπροσώπου μελών ΕΔΙΠ Συνέλευση Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών σε μορφή pdf.

Ζήσε κι εσύ μια μέρα σαν φοιτητής/τρια στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών
H εκδήλωση "Ζήσε μια μέρα σαν φοιτητής/τρια στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών” θα λάβει χώρα την Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 στις εγκαταστάσεις μας στην Τρίπολη, όπου θα έχουμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε πάνω από 300 μαθητές και μαθήτριες από οκτώ διαφορετικά  σχολεία των Περιφερειών Πελοποννήσου και Αττικής!
 
Οι φιλοξενούμενοι θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν όλα τα εργαστήρια του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, να δουν και να χρησιμοποιήσουν τον εξοπλισμό μας, να γνωρίσουν το προσωπικό του τμήματος, να συνομιλήσουν με φοιτητές μας και να ζήσουν συνολικά μια ξεχωριστή εμπειρία.
 
Καλή επιτυχία σε όλα τα εργαστήρια!
 

 

Ανακοινωσεις προς φοιτητες

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις

Previous Next
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
Πρόσκληση στο πλαίσιο του έργου «Ερευνητικές δράσεις για θέματα ισότητας φύλου και καταπολέμησης των διακρίσεων» (9773/14-05-2024)

Δευ, 20 Μαϊ 2024, 15:25

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, με ανταποδοτική υποτροφία στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ...
Πρόγραμμα εξεταστικής εαρινού εξαμήνου και Σεπτεμβρίου ακ. έτους 2023-24

Δευ, 20 Μαϊ 2024, 10:18

Ανακοινώθηκε η 1η έκδοση (v1.2) του προγράμματος της εξεταστικής περιόδου του εαρινού εξαμήνου καθώς επίσης...
Σεμινάριο για την σύνταξη βιογραφικού και την προετοιμασία για συνέντευξη

Δευ, 13 Μαϊ 2024, 13:03

Στα πλαίσια της προετοιμασίας σας για την Ημέρα Καριέρας 2024, η Σχολή Οικονομίας και Τεχνολογίας σε...
Αποτελέσματα αξιολόγησης αιτήσεων πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ χειμερινού εξαμήνου 2023-2024

Τρι, 30 Απρ 2024, 10:44

Τα αποτελέσματα αξιολόγησης των αιτήσεων για πρακτική άσκηση μέσω ΕΣΠΑ για το εαρινό εξάμηνο του έτους...
Σεμινάριο Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας

Δευ, 29 Απρ 2024, 20:32

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ με θέμα: "Βιογραφικό σημείωμα & Συνέντευξη...
Διακοπή παρεχόμενης σίτισης λόγω Πάσχα 2024

Πεμ, 18 Απρ 2024, 22:34

Το Τμήμα Φοιτητικών Θεμάτων σας ενημερώνει ότι η παρεχόμενη σίτιση των φοιτητών, κατ’ εφαρμογή της Κ.Υ.Α....
Παράταση δηλώσεων μαθημάτων εαρινού εξαμήνου

Πεμ, 04 Απρ 2024, 18:55

Η γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ανακοινώνει ότι οι ηλεκτρονικές δηλώσεις...
Ανακοίνωση και προκήρυξη υποτροφιών από τα έσοδα κληροδοτημάτων που διαχειρίζεται το ΙΚΥ

Τετ, 03 Απρ 2024, 14:40

Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών προκηρύσσει έξι (6) υποτροφίες με επιλογή, από τις οποίες δύο (2) θέσεις...