Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες

Διδάσκοντες τμήματος - μέλος Δ.Ε.Π.

Σκιαδόπουλος Σπυρίδων

Βαθμίδα: Καθηγητής
Κατεύθυνση:
Γραφείο: A5

Τηλ: 2710 230177 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Fax: 2710 372160 Web: προσωπική ιστοσελίδα

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα:

Artificial intelligence, databases, data warehouses.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα:

Ο Σπύρος Σκιαδόπουλος είναι Καθηγητής στο τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Έχει λάβει δίπλωμά και διδακτορικό από το ΕΜΠ και μεταπτυχιακό από το Manchester Institute of Science and Technology (UMIST). Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα που περιλαμβάνει διαχείριση μη παραδοσιακών δεδομένων, ανωνυμία, αναπαράσταση γνώσης και λογισμός. Τα τρέχοντα ενδιαφέροντά του εστιάζονται στη διαχείριση δεδομένων μεγάλου όγκου (όπως πολύ μεγάλοι γράφοι, συμβολοσειρές και χρονοσειρές). Το ερευνητικό του έργο είναι διεθνώς αναγνωρισμένο με πληθώρα δημοσιεύσεων σε περιοδικά και συνέδρια. Επιπλέον, συμμετέχει στην επιστημονική επιτροπή πολλών περιοδικών και συνεδρίων και σε μεγάλο αριθμό από ερευνητικά και αναπτυξιακά έργα. Τέλος, διατηρεί διεθνείς συνεργασίες με ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια και καταξιωμένους ερευνητές.

Προηγούμενη σελίδα: Διδάσκοντες τμήματος