Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες

Διδάσκοντες τμήματος - μέλος Δ.Ε.Π.

Γλεντής Γεώργιος-Όθωνας

Βαθμίδα: Καθηγητής
Κατεύθυνση:
Γραφείο:

Τηλ: 2710 372202 E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Fax: 2710 372160 Web: προσωπική ιστοσελίδα

Ερευνητικά Ενδιαφέροντα:

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα:

Ο Γεώργιος-‘Οθων Γλεντής είναι Πτυχιούχος Φυσικής (1987) και κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος (1991) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το διάστημα 1988-1991 ήταν μεταπτυχιακός υπότροφος στο Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. Δημόκριτος. Το διάστημα 1993-1995 ήταν μεταδιδακτορικός ερευνητής (EU HCM grand) στο University of Twente (Ολλανδία) και στο Universite Catholique de Louvain (Βέλγιο). Το διάστημα 1996-97 ήταν μεταδιδακτορικός ερευνητής (EU TMR grand) στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το διάστημα 1998-2005 ήταν Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρονικής, ΤΕΙ Κρήτης. Το καλοκαίρι 2011 ήταν Επισκέπτης Αναπληρωτής Καθηγητής στο University of Florida (Spectral Analysis Laboratory). Από το 2005 είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών). Τα ερευνητικά ενδιαφέροντα επικεντρώνονται στην περιοχή της επεξεργασίας σήματος και εικόνας, με εφαρμογές στις τηλεπικοινωνίες και την πληροφορική. Έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 80 εργασίες σε διεθνή περιοδικά και σε πρακτικά διεθνών συνεδρίων.

Προηγούμενη σελίδα: Διδάσκοντες τμήματος