Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες

Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες

Οι τηλεπικοινωνίες είναι ένας από τους πιο γρήγορα εξελισσόμενους τεχνολογικούς κλάδους και το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) "Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες" του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου περιλαμβάνει ένα νέο πρόγραμμα μαθημάτων καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα της επιστήμης των σύγχρονων τηλεπικοινωνιών. Συγκαταλέγεται ανάμεσα στα μεταπτυχιακά στις τηλεπικοινωνίες που όχι μόνο παρέχει το απαραίτητο θεωρητικό υπόβαθρο στα ασύρματα συστήματα και δίκτυα, αλλά επιπλέον εξειδικεύει τους φοιτητές και φοιτήτριες του προγράμματος για τις τρέχουσες και μελλοντικές τεχνολογικές εξελίξεις στα δίκτυα κινητών επικοινωνιών 4ης και 5ης γενιάς (4G και 5G).

Με Μία Ματιά
Δίδακτρα: Δωρεάν
Διάρκεια: Ένα (1) ακαδημαϊκό έτος
Επίπεδο: Εντατικό
Μαθήματα: Έξι (6)
Διπλωματική: Ναι (σε 2 εξάμηνα)
ECTS: 60

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες".

Το Π.Μ.Σ. "Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες" αποτελεί τη συνέχεια του Π.Μ.Σ. "Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα".