Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες

Προηγμένα τηλεπικοινωνιακά συστήματα και δίκτυα

Οι γενικοί στόχοι του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών "Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα" είναι οι ακόλουθοι:

  • η προαγωγή της γνώσης και η ανάπτυξη της έρευνας στα τηλεπικοινωνιακά συστήματα και δίκτυα και σε συναφείς επιστήμες και κλάδους.
  • η κάλυψη τόσο του θεωρητικού όσο και του τεχνολογικού περιεχομένου της ευρύτερης περιοχής των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και δικτύων.
  • η ειδίκευση σε περιοχές των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και δικτύων, ώστε οι κάτοχοι του απονεμόμενου Μ.Δ.Ε. να έχουν αυξημένα προσόντα επαγγελματικής προσφοράς στις συναφείς περιοχές και αυξημένες ικανότητες προαγωγής της έρευνας.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους Τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής με συναφές γνωστικό αντικείμενο (π.χ. Τμημάτων Πληροφορικής και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, Τμήματα Θετικών Επιστημών - Μαθηματικών, Φυσικής, Πληροφορικής κλπ). Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του Μ.Δ.Ε. είναι τρία (3) εξάμηνα εκ των οποίων τα δύο αφορούν παρακολούθηση μαθημάτων και το τρίτο την εκπόνηση της μεταπτυχιακής εργασίας.

Ανακοινώθηκε η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για το Π.Μ.Σ. για το ακαδημαϊκό έτος 2017-18 και είναι διαθέσιμη εδώ.

Υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων στο: https://apply-telecom.uop.gr/

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου 2017

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ανατρέξετε στον ιστότοπο του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών "Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα".