Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες

Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης

Το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2008-09 δύο Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στην επιστήμη της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, τα οποία απονέμουν Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.):

Επίσης, το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, από το ακαδημαϊκό έτος 2014-15 λειτουργεί το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) στον τομέα της διαστημικής τεχνολογίας, που απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.):

Από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017 λειτουργεί σε συνεργασία με το τμήμα Οικονομικών επιστημών το Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Π.Μ.Σ.) στα Υπολογιστικά χρηματοοικονομικά (computational finance):

Από το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 θα λειτουργήσει σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος” Π.Μ.Σ. με τίτλο "Επιστήμη δεδομένων/Data science".

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα μπορείτε να περιηγηθείτε στις σχετικές ιστοσελίδες ή να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Τμήματος (τηλ. 2710 372162 ή 2710 372169, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).