Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Συνεχίζοντας την πλοήγηση στον ιστοχώρο, συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Διαβάστε την πολιτική ιδιωτικότητας για περισσότερες λεπτομέρειες

Ανακοίνωση εκδήλωσης υποδοχής πρωτοετών φοιτητών ακ. έτους 2020-21

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών φοιτητών του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά τη Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020, στις 11.00 π.μ., μέσω του προγράμματος Microsoft Teams.

Για να συνδεθείτε στην εκδήλωση ακολουθήστε τον σύνδεσμο: Σύνδεση στην εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών φοιτητών μέσω του MS Teams

(Το πρόγραμμα της εκδήλωσης σε μορφή pdf)

Πρόγραμμα υποδοχής φοιτητών 2020-21

Ανακοινωσεις του τμηματος

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις

Previous Next
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
Πρακτικά εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων των μελών Ε.ΔΙ.Π. στη Γ.Σ.

Πρακτικά εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπου και αναπληρωτή εκπροσώπου των μελών Ε.ΔΙ.Π. στη Συνέλευση του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

(Το πρακτικό των εκλογών εκπροσώπου ΕΔΙΠ διαθέσιμα σε μορφή pdf)

Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων των μελών Ε.ΔΙ.Π. στη Γ.Σ.

Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπου και αναπληρωτή εκπροσώπου των μελών Ε.ΔΙ.Π. στη Συνέλευση του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

(Η προκήρυξη διαθέσιμη σε μορφή pdf)

ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΨΨΠΞ469Β7Δ-ΓΤΠ

ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΔΙΠ 60Ω7469Β7Δ-6ΞΣ (1)

Διαδικασία ολοκλήρωσης της εγγραφής πρωτοετών φοιτητών με ταυτοποίηση στοιχείων

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων η εγγραφή των επιτυχόντων των Πανελλαδικών Εξετάσεων έτους 2020 στις Σχολές και τα Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα από Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 έως και  Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 στην ιστοσελίδα https://eregister.it.minedu.gov.gr. Για την εγγραφή των επιτυχόντων θα λειτουργήσει και φέτος το σύστημα της υποχρεωτικής ηλεκτρονικής εγγραφής, χωρίς να απαιτείται η μετάβαση των επιτυχόντων στις Σχολές και τα Τμήματα επιτυχίας τους.
Για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διάδοσης του κορονοϊού COVID-19 οι πρωτοετείς φοιτητές καλούνται να αποστείλουν ταχυδρομικώς στην Γραμματεία του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, προκειμένου να γίνει η ταυτοπροσωπία τους, από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου έως και την Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020 τα εξής:

 • Εκτυπωμένη αίτηση εγγραφής στην ηλεκτρονική εφαρμογή του Υπουργείου
 • Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριου
 • Φωτοαντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου
 • Πιστοποιητικό γέννησης ή έγγραφο που να αναγράφεται ο αριθμός μητρώου αρρένων.
 • Δύο (2) φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας 
 • Άλλο τίτλο σπουδών (Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ)  στην περίπτωση που υπάρχει
 • Σε περίπτωση καταχώρησης λάθος στοιχείων στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής, έγγραφο με το ορθά καταχωρημένο στοιχείο(π.χ. έγγραφο ΑΜΚΑ)

Σε περίπτωση φοίτησης σε άλλο Τμήμα η διαγραφή θα πραγματοποιηθεί Υπηρεσιακά με βάση τη δήλωση του φοιτητή κατά την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής του. Εάν η διαγραφή έχει ζητηθεί ήδη από τον ίδιο τον φοιτητή, θα πρέπει να κατατεθεί στη γραμματεία και η Βεβαίωση Διαγραφής.
Τα παραπάνω δικαιολογητικά παρακαλούνται οι φοιτητές να τα αποστείλουν ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά, στη διεύθυνση της Γραμματείας:  Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Ακαδημαϊκού Γ.Κ. Βλάχου, ΤΚ. 22131, Τρίπολη.

Η ενεργοποίηση του λογαριασμού στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Τμήματος θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τη διαδικασία που θα περιγράφεται στην ανακοίνωση που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών μετά το πέρας της διαδικασίας της ταυτοπροσωπίας.

Εκ της γραμματείας

(Aνακοίνωση σε μορφή pdf)

ΠΜΣ “Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες - Παράταση Υποβολής Αιτήσεων ΠΜΣ Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας, για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο “Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες – Modern Wireless Communications” του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, έως 23 Σεπτ 2020.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

ΠΜΣ “Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

To Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο “Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες – Modern Wireless Communications” (ΦΕΚ Β’ 1720/17.05/2018), του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, προκηρύσσει τρίτο κύκλο σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 (περισσότερες πληροφορίες).

Ορισμός μελών τριμελούς κεντρικής εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Συγκροτείται Τριμελής Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, με ισάριθμους αναπληρωτές, η οποία νοείται ως Όργανο Διενέργειας Εκλογών, σύμφωνα με τις διατάξεις της Υ.Α. 77561/Ζ1/22.06.2020 (ΦΕΚ 2481, τ. Β’), προκειμένου για τη διενέργεια των εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ως ακολούθως:

Α. Τακτικά μέλη

 1. Τρυφωνόπουλος Χρήστος, (Αναπληρωτής καθηγητής, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών), Πρόεδρος
 2. Αθανασιάδου Γεωργία, (Επίκουρη καθηγήτρια, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών)
 3. Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος (Επίκουρος καθηγητής, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών)

Β. Αναπληρωματικά μέλη

 1. Τσελίκας Νικόλαος, (Αναπληρωτής καθηγητής, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών), Αναπληρωτής πρόεδρος
 2. Καλόξυλος Αλέξανδρος, (Αναπληρωτής καθηγητής, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών)
 3. Πολίτη Χριστίνα (Επίκουρη καθηγήτρια, Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών)

 

Μπορείτε να ανατρέξετε στο πλήρες κείμενο της απόφασης συγκρότησης της κεντρικής εφορευτικής επιτροπής.

Ορθή Επανάληψη - Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας

Ορθή Επανάληψη τηςΠρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων από νέους επιστήμονες κατόχους Διδακτορικού, στο πλαίσιο της πράξης «Απόκτηση Ακαδημαϊκής Διδακτικής Εμπειρίας σε Νέους Επιστήμονες Κατόχους Διδακτορικού 2020 – 2021 στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου».

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος - Ορθή Επανάληψη

Αρχεία υποβολής Πρόσκλησης (doc)

Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου κ αι Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών με διετή θητεία από 1.9.2020 έως 31.8.2022.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν με ηλεκτρονική ψηφοφορία. Ως ημερομηνία διεξαγωγής των ανωτέρω εκλογών ορίζεται η 22α Ιουλίου 2020, ημέρα Τετάρτη και ώρες 11:00-15:00, σύμφωνα με τις παρ. 7 και 8 του άρθρου 23 του ν. 4485/2017, όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν.  Σε περίπτωση που θα χρειαστεί επαναληπτική ψηφοφορία, ορίζεται ως χρόνος διεξαγωγής της η Πέμπτη 23-7-2020 (ώρες 11:00-15:00) και η Παρασκευή 24-7-2020 (ώρες 11:00-15:00).

Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν τα πλήρους απασχόλησης μέλη Δ.Ε.Π. πρώτης βαθμίδας ή βαθμίδας αναπληρωτή καθηγητή οι οποίοι δεν θα αποχωρήσουν από την υπηρεσία λόγω συμπλήρωσης του ορίου ηλικίας έως την 31/8/2022.  Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν εγγράφως την υποψηφιότητά τους μέχρι και τη Δευτέρα 13/7/2020 και ώρα 14:00 με κατάθεση ενυπόγραφης αίτησης στη Γραμματεία της Κοσμητείας της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (κάτω κτήριο της Σχολής Οικονομίας και Τεχνολογίας, Ακαδημαϊκού Γ.Κ. Βλάχου, Τρίπολη, Τηλ.: 2710 372293, Fax: 2710 372290, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). 

Το σώμα εκλεκτόρων για την εκλογή Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου απαρτίζεται από το σύνολο των καθηγητών πρώτης βαθμίδας, των αναπληρωτών καθηγητών, των επίκουρων καθηγητών, μόνιμων και επί θητεία, καθώς και των υπηρετούντων λεκτόρων του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών Τμήματος. Στο εκλεκτορικό σώμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και όσοι εκ των ανωτέρω απουσιάζουν από τη θέση τους, ανεξαρτήτως του λόγου απουσίας, εφόσον η απουσία δεν συνεπάγεται την αναστολή ή την απαγόρευση άσκησης των καθηκόντων τους.

Μπορείτε να ανατρέξετε στο πλήρες κείμενο της προκήρυξης.

Ανακοινωσεις προς φοιτητες

Δείτε όλες τις ανακοινώσεις

Previous Next
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ X. ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔ. ΈΤΟΥΣ 2020-2021

Πεμ, 15 Οκτ 2020, 17:47

ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΈΤΟΥΣ 2020-2021   Η γραμματεία του Τμήματος...
Προκήρυξη διαγωνισμού κληροδοτημάτων

Πεμ, 15 Οκτ 2020, 10:32

Προκήρυξη διαγωνισμού ανάδειξης υποτρόφων ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 από τα έσοδα κληροδοτημάτων, που...
Ανακοίνωση εκδήλωσης υποδοχής πρωτοετών φοιτητών ακ. έτους 2020-21

Πεμ, 08 Οκτ 2020, 12:41

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΠΡΩΤΟΕΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Σας ενημερώνουμε ότι η εκδήλωση υποδοχής πρωτοετών...
Ωρολόγιο πρόγραμμα χειμερινού εξαμήνου

Τετ, 07 Οκτ 2020, 20:48

Ανακοινώθηκε η τρίτη έκδοση (v3) του ωρολόγιου προγράμματος μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο του...
Χρηματικά Βραβεία Εστίας Ναυτικών

Τετ, 07 Οκτ 2020, 17:37

Η ανακοίνωση που αφορά στα χρηματικά βραβεία για τα παιδιά των εν ενεργεία και συνταξιούχων ναυτικών, που...
Ενημέρωση Φοιτητών - Ιδρυματικός Λογαριασμός και Λογαριασμός email

Τρι, 06 Οκτ 2020, 08:39

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες, 1.  Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η δημιουργία νέας υποδομής...
Έναρξη μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου ακ. έτους 2020-21

Τετ, 30 Σεπ 2020, 11:49

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σας γνωστοποιούμε ότι με βάση την τρέχουσα απόφαση της Γενικής Συνέλευσης (και υπό την αίρεση...
Διαχείριση δικαιώματος μετακίνησης με μειωμένους τύπους κομίστρου

Τρι, 22 Σεπ 2020, 08:39

Επιστολή του ΟΑΣΑ, προς ενημέρωση των δικαιούχων φοιτητών, με τίτλο: Διαχείριση δικαιώματος μετακίνησης με...